onsdag den 21. august 2013

Rigtig god dag

Felt dagbog 21. august 2013

I dag har været en rigtig godt dag.
Vi startede dagen med at vores strøm kom igen, så kunne vi får ladt vores computere op og telefoner op.
Kl 10 skulle vi så til kcc, hvor vi skulle mødes med Ophilia, en advokat fra Unicef, der bare lige kort skulle fortælle hos om projektet.
Hun kom lidt over ti, vi har kun mødt hende en gang, men hun hilste på os med kram og et stort smil, men så forsvandt hendes smil også. Nas som er koordinator for unicef projektet, havde ikke styr på noget som helst viste det sig. Deres papire var ikke i orden, de glemte at informere unicef om forskellige ting og den computer Nas havde fået stjålet i lørdags, her hjemme, var slet ikke hans, men en fra unicef som socialrådgiveren skulle bruge, så den skulle slet ikke være hjemme hos nas. Unicef advokaten har rasende. Men selvom det var pinligt at se på, var det jo godt hun fik øjene op for hvordan projektet forløber, så der kan blive gjort noget.
Hun forslog nas, at han skulle udnytte at sara og jeg er her i 6 måneder. Han skal indrage os mere i projektet og give os arbejdsopgaver.
Så på trods at en pinlig skideballe foran os, ende det med, at sara og jeg slipper for engelsk undervisning og i stedet skal være på unicef projektet. Vi skal tjekke op på om de børn der er med i projektet overhovede kommer, hvornår de kommer, hvad de laver når de kommer.

Vi skal stå for at de får mad når de er der, være med til hjemmebesøg og evalueringer, report skrivning og til at gennemgå alle sagerne på alle børnene. Så vi gik derfra med et stort smil og med store forventninger.  

2 kommentarer:

  1. Pas nu på! Nas har stadig magten. De opgaver i er blevet pålagt er normalt noget Unicef betaler for at få udført, med svingende kvaliteter ;-) I er ankommet som studenter på almindeligt praktik forløb, i skal ikke være anden end praktikanter. I skal hverken være mødre eller fædre, politi eller revision - i er der for at lære, og det er det jeg ser at i gør.Så længe i betaler dyrt for mad i ikke får, hvordan vil i så kunne sørge for at de der skal have mad på Unicef's regning også får det? En gammel bulderbasse som jeg ville ikke have problemer, men jeg er bange for at i er ved at vikle jer ind i noget som kun kan give problemer. Sig til, så sender jeg et billede og et CV til Nas, med en ankomst dato. Lad os se hvordan han vil tackle en ægte Viking!

    SvarSlet
  2. rolig nu du gamle :) vi passer på. men vi betaler ikke for den mad, det gør unicef, vi skal bare tjekke om de får den, eller søre for at de får den.

    SvarSlet