mandag den 5. august 2013

5 august 2013

i dag har vi haft hvad vi troede var vores første arbejdes dag, men i stedet holdte vi igen møde, fra 9-10:30
Vi talte med Maria og Sakina, som har med Unicef projektet at gøre. De fortalte om de forskellige kriterier børnene skal opfylde hvis de skal være med i Unicef projekter. Det er meningen vi skal være med til projektet. Vi skal være med til at udfylde reporter og være med til hjemmebesøg, så det bliver rigtig spændende, hvis vi kommer i gang...:)
efter mødet med projektlederne havde vi møde med nursery lærerne, for at tale om hvad vores opgaver vil blive. Her blev vi, eller jeg dog lidt skuffet, for det lød mest som om vi skulle være skole lærer. Vi var henne og besøge klasserne, for lige at hilse på børn og lærer og så vi kunne observere lidt og jeg må sige det ringer stadig i mine øre! En ting er, at man nogle gange syntes der er meget larm i danske skoler og børnehaver, men det er kun til man har været i en afrikansk... her råber og skriger selv læreren. Jeg er meget overrasket over deres undervisnings metode, det første der falder mig ind, efter at have observeret deres undervisning er ”den gamle skole” i danmark. Eleverne sidder bare og gentager det læreren siger og skriver af fra tavlen. Sara gik der fra med følelsen af vi har en meget stor opgave foran, som kan blive meget svær, for vi vil ikke risikere at gøre noget der fornærme dem.

Her om aftenen har vi været på KCC og se alle ”After School Aktivites”, som håndarbejde, akrobatik, dans og drama.  

1 kommentar:

  1. I kan ikke revolutionere deres hverdag, men i kan præge den med jeres måde at gøre tingene på - gør det i mener er bedst og i overensstemmelse med deres måde så i ikke fornærmer nogen, men opmuntrer dem til at gøre tingene anderledes. Det er svært at forklare men vi tager dem på Skype en dag.

    SvarSlet